2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Türk Yıldızları Mersin'de nefesleri kesti

Türk Yıldızları Akrobasi Timi’nin Mersin’de yaptığı akrobatik filo gösteri uçuşu, nefesleri kesti. 20 dakika süren gösteriye Mersinliler büyük ilgi gösterdi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yapan NF-5 tipi 8 jetin gösterisi nedeniyle, Adnan Menderes Bulvarı bayram yerine döndü. Barış Meydanı’nda yapılan törene Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Necati Kurt, Vali Yardımcısı Ahmet Zehderoğulları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Oral ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk Yıldızları’ndan önce Akdeniz Belediyesi’nin Roman Dans Grubu bir gösteri yaptı.

Ardından Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi başladı. Saat 15.00’da başlayan ve 20 dakika süren gösteri izleyenleri büyüledi. Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı 8 jet, deniz sahilinde birbirinden güzel ve son derece tehlikeli gösteriye imza attı. Gökyüzüne yaptıkları kalple "Yurtta barış, dünyada barış" mesajı veren Türk Yıldızları’nın, denize yakın mesafede birbirlerinin üzerine doğru yaptıkları gösteriler ise izleyenlerin nefesini kesti. Türk Yıldızları’nın gösterisi nedeniyle sahil dolup taştı. Mersin’de ikinci kez gerçekleştirdikleri gösteride başarılı olan Türk Yıldızları daha sonra Konya’ya döndü.

MERSİN (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2004 Pazar 11:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?