4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TÜRKSAD'dan Birinci'ye ödül

TÜRKSAD'DAN HACI BAYRAM BİRİNCİ'YE ÖDÜL

Genel merkezi Mersin'de bulunan Türkiye Spor Adamları Derneği (TÜRKSAD), 50 yılını Türk sporuna hizmetle geçiren Hacı Bayram Birinci'ye 'Vefa Ödülü' verdi.

Rina Restorant'ta Hacı Bayram Birinci onuruna verilen yemekte bir araya gelen TÜRKSAD yönetim kurulu ve Onursal Başkan Hüseyin Çalışkan, Türk sporuna 50 yılını veren ve futbolun yanı sıra boks milli takımına kadar yükselerek Ay Yıldızlı forma giyme başarısını gösteren Mersin İdmanyurdu onursal menajerine vefa ödülü verdi.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte özellikle Hacı Bayram Birinci'nin anıları zaman zaman duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Hiç bir zaman karşılık beklemeden Türk sporuna hizmet etmeye çalıştığını belirten Hacı Bayram Birinci, 1 yıllık bir dernek olan TÜRKSAD yönetimine yürüdükleri yolda neler yapmaları gerektiği konusunda fikirler vererek, "Çok kısa sürede gerçekten önemli işlerin altına imza attınız. Bundan sonraki dönemlerde de çalışmalarınızın aynı titizlik içerisinde devam etmesini bekliyoruz. Bana bu ödülü layık gördüğünüz için teşekkür ederim" dedi.

TÜRKSAD Genel Başkanı Aydın Oğuz ise, Hacı Bayram Birinci'nin spora verdiği emeklerin yanında verilen bu ödülün çok küçük olduğunu ifade ederek, "Biz dernek yönetiminde bulunan arkadaşlar ile fikir birliğine vararak Sayın Birinci'yi her zaman hatırladığımızı bu ödül ile kendisine belirtmek istedik" diye konuştu.

TÜRKSAD Onursal Başkanı Hüseyin Çalışkan da, Hacı Bayram Birinci'yi Mersin'in yanı sıra tüm Türkiye'nin tanıdığını vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 14:13:02
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 14:34:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?