4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TÜRKSAD'dan Vali Aksoy'a plaket

TÜRKSAD'DAN VALİ AKSOY'A PLAKET

Genel merkezi Mersin'de bulunan Türkiye Spor Adamları Derneği (TÜRKSAD) yönetimi, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'a 'Mersin sporuna olan katkılarından dolayı' teşekkür plaketi verdi.

Beraberinde Genel Başkan Vekili Tarkan Koç, Genel Başkan Yardımcısı Metin Aslan, Genel Sekreter Cevdet Ünüvar, Basın Sözcüsü Burak Karataş ve yönetim kurulu üyesi Ali Kamış ile birlikte Vali Aksoy'u ziyaret eden TÜRKSAD Genel Başkan Aydın Oğuz, "Dernek olarak sosyal projelerimiz ile 1 yıl içerisinde büyük yol kat ettik. Bundan sonraki çalışmalarımızda da sosyal projelerimiz ile gündeme gelmeye çalışacağız" dedi.

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy da 2013 Akdeniz Oyunları'nı kıl payı kaçırdıklarını hatırlatarak, "Tabi 2013'ün Mersin'de yapılmasını istediğimizden büyük çalışmalar yaptık. Tecrübe kazandık. Şimdi artık 2017 için çalışmalara devam ediyoruz. Eğer Akdeniz Oyunları Mersin'de yapılır ise, Mersin tam manasıyla bir spor kenti halini alır" diye konuştu.

Dernek yönetimi daha sonra 'Mersin sporuna olan katkıları'ndan dolayı Vali Hüseyin Aksoy'a teşekkür plaketi ve dernek flaması sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 17:52:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 18:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?