4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Türkücü katili hala firarda!

MERSİN'DEKİ SANATÇI CİNAYETİ

Mersin'de bir barda 'Kürtçe şarkı' talebi reddedildiği için sanatçıların üzerine kurşun yağdırarak bir sanatçının ölümüne, 1 gitarist ile 1 garsonun da yaralanmasına neden olduğu ileri sürülen M.B.'nin yakalanması çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Önceki gece Adnan Menderes Bulvarı Jasmin Türkü Bar'da meydana gelen olayda, 'Kürtçe şarkı' talebi reddedildiği için silahına davranan M.B., Türk Halk Müziği sanatçısı Sarp Öztürk'ü öldürürken, gitarist Göktay Okçu ile garson Ramazan Koç'u da yaraladı.

M.B., olaydan sonra yanındaki 3 kişi ile birlikte kaçtı.

Cinayetin ardından soruşturma başlatan polis, bardaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Saldırı sırasında M.B.'nin yanında bulunduğu belirlenen 3 kişi, dün yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, gözaltındaki 2 kişi ile ilgili tahkikatın sürdüğü ifade edildi. Bu arada, kayıtlarda cinayeti işlediği belirlenen M.B.'nin ise halen firarda olduğu ve yakalanma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2010 Cumartesi 16:10:05
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 17:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
baki baki IP: 91.16.187.xxx Tarih : 23.12.2010 05:28:36

bu insan müsfettesi bir an önce   yakalansin ve  hesabini versin , umarim gittigi  yerde  kendisini oylum oylum fidan boylum  yaparlar