4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Turnuvada kıyasıya mücadele

ÇOCUK POLİSİ FUTBOL TURNUVASI

Mersin'deki polis merkezleri arasında düzenlenen ve tamamen çocuklardan oluşan futbol takımlarının katılımıyla gerçekleştirilen; 'Çocuk Polisi Futbol Turnuvası' sona erdi. Birbirinden çekişmeli ve zevkli karşılaşmalara sahne olan turnuvada mutlu sona Soğuksu Polis Merkezi Amirliği ulaştı.

Tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan turnuvanın finalindeyse; Soğuksu Polis Merkezi ile Mağazalar Polis Merkezi karşı karşıya geldi. Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ve eski futbolculardan Tanju Çolak'ın yanı sıra Mersin İdmanyurdu teknik heyet ve futbolcularının da takip ettiği mücadeleye futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi. 16 takımın katılımıyla 15 Kasım 2009 tarihinde başlayan turnuvanın

finaliyse büyük çekişmeye sahne oldu.

Tanju Çolak'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Soğuksu Polis Merkezi Amirliği ile Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Serhat Güller'in yönetimindeki Mağazalar Polis Merkezi Amirliği takımları birbirine üstünlük sağlayabilme adına sahada ter döktü. Başlama vuruşunu Vali Hüseyin Aksoy'un yaptığı ve ilk yarısı 4-0 tamamlanan karşılaşmada, rakibine 5-1 üstünlük sağlayan Soğuksu Polis Merkezi Amirliği, turnuvada şampiyonluğunu ilan etti.

Futbol takımında yer alan çocukların, üzerinde; 'Yarını Merak Etme Biz Varız' ve 'Madde Bağımlılığına Hayır, Spora Evet' pankartlarıyla sahaya çıktığı mücadelenin devre arasındaysa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polislerin kurmuş olduğu müzik topluluğu ise kısa bir dinleti sundu. Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından turnuvada şampiyon olan Soğuksu Polis Merkezi'ne kupasını Vali Aksoy takdim ederken, ikinciye kupasını da CHP Mersin Milletvekili İsa Gök verdi.

ÇOCUK POLİSİ FUTBOL TURNUVASI
ÇOCUK POLİSİ FUTBOL TURNUVASI
ÇOCUK POLİSİ FUTBOL TURNUVASI
ÇOCUK POLİSİ FUTBOL TURNUVASI
ÇOCUK POLİSİ FUTBOL TURNUVASI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 16:42:01
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 18:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?