5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Turnuvanın şampiyonu kim?

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Kurumlar ve Müesseseler Arası Çim Voleybol turnuvası sona erdi. Kupanın sahibi Medyad oldu.

75. Yıl Açık Hava Gösteri Merkezinde oynanan turnuvaya 16 takım 4 grupta mücadele etti. Yaklaşık 1 ay süren turnuvanın finalinde Medyad ile Belediye karşı karşıya geldi.

Çekişmeli geçen final maçında Medyad rakibi Belediyeyi 25-18, 25-11 ve 25-17 setlerle 3-0 yenerek şampiyon oldu.Final müsabakası ardından düzenlenen kupa töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan, bu yıl ilki düzenlenen turnuvanın amacına ulaştığını söyledi.

Turnuvada görev alan hakemlere de hediye veren Tufan, turnuva boyunca centilmence geçen maçlar için tüm oyunculara teşekkür etti.Turnuvada şampiyon olan Medyad’a Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan, ikinci olan Belediyeye MHP Tarsus ilçe Başkanı Hakan Özbelli, üçüncü olan Kadıncık Barajı’na Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Arslan kupalarını verirken turnuvanın en centilmen takımı Ziraat Bankası'na da Belediye Meclis Üyesi Hasan Yıldırım kupasını verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?