4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Turuncu-Mavililer 'huzur' buldu

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 'HUZUR' BULDU

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde keyifler yerinde.

Evinde son olarak Darüşşafaka Cooper Tires'i 88-78'lik skorla mağlup eden Turuncu-Mavililer, ligde kalmayı da büyük ölçüde garantileyerek, haftalar sonrasında rahat bir nefes aldı.

Başantrenör Mete Babaoğlu, Daçka maçının kendileri açısından oldukça zorlu geçeceğini bildiklerini ve bu bilinçle de söz konusu karşılaşmaya kendilerini hazırlamaya çalıştıklarını anlattı. Babaoğlu, "Kolay bir maç olmadı. Mücadelenin stres yükünün olmaması maçın kolay olacağını anlamına da gelmiyor. Özellikle savunmada ciddi zaaflar yaşarken, rakip potada da sayı üretmekte zorlandık. Ama her şeye rağmen kazandığımız için mutluyum" dedi. Ligin başından bu yana sahada sadece 2 uzunla rakiplerine karşı

mücadele etmek zorunda kaldıklarını anlatan Babaoğlu, zaman zaman şansızlıklar ve aksilikler yaşanmasına karşın bugünlere geldiklerini anlattı.

Göreve ilk geldiğinde takımın sadece 4 galibiyeti olduğunu ve bu sayının bugün 11'e ulaştığını hatırlatan Babaoğlu, alınan sonuçlarla birlikte aynı zamanda da ligde kalmayı matematiksel anlamda garantilediklerinin altını çizdi. Babaoğlu, "Artık bu sezon bizim için bitti ve gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlamamız gerekiyor. Play-off ise öncelikli hedefimiz olacak. Takımda kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Eğer yönetim kalmam yönünde bir yaklaşımda bulunursa bende seve seve görevimi sürdürürüm"

diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 11:30:02
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 12:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?