5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tüzmen esnafla sohbet etti

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Mersin'in Silifke ilçesinde esnafları ziyaret edip, parti binası önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Bakan Tüzmen, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Arslan Türe, Belediye Başkan Adayı Ahmet Sadık Avcı ve partililerle birlikte İnönü, Menderes ve Atatürk caddelerinde bulunan esnafları tek tek gezerek partisinin adayına oy istedi. Esnaf ziyaretlerinden sonra parti binası önünde vatandaşlara hitabeden Bakan Tüzmen, 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan genel seçimde vatandaşların verdiği destekle milletvekili ve bakan olduğunu söyledi.

29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde de partisinin adayı Ahmet Sadık Avcı'yı desteklemelerini isteyen Tüzmen, Mersin Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde AK Parti'nin seçimi kazanacağını ve Mersin'de 'AK Belediyecilik'in başlayacağını söyledi.  Gaziantep'te bakanlık yaptığı dönemde organize sanayi, 5 yıldızlı oteller, havaalanı gibi hizmetlere imza attıklarını ifade eden Tüzmen, şimdi sıranın Mersin'de ve Silifke'de olduğunu, bunun için de vatandaşların tercihini AK Parti'nin adaylarından yana yapması gerektiğini savundu.

Antalya'ya yılda 9 milyon turistin geldiğini ve 7 milyar dolar döviz bıraktığını vurgulayan Tüzmen, Mersin'in de turizm kenti olması için yatırımlar yapacaklarını ve buraya da Antalya'ya gelen turist kadar turist gelmesini sağlayacaklarını söyledi.  Esnaf gezisi sırasında Silifke İlçe Tarım Müdürü Yusuf Gün'ün ikram ettiği çilekten yiyen Bakan Tüzmen, çileğin kendisine enerji verdiğini ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 12:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?