5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tüzmen'den İhlas'a ziyaret

Mersin'de seçim çalışmalarını sürdüren Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Mersin Bölge Müdürü Yusuf Güler'i ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Altın, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Cenk Cenkcimenoğlu ve bir grup partili ile birlikte Hastane Caddesi üzerindeki İhlas Pazarlama Merkez Bürosu'nu ziyaret eden Bakan Kürşad Tüzmen, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Bölge Müdürü Yusuf Güler ile görüştü. Samimi bir havada geçen görüşmede Mersin'in turizm potansiyeline dikkat çeken Tüzmen, hemen yanı başındaki Antalya'nın milyonlarca turist ağırlamasına rağmen, Mersin'in binlerle sınırlı kalmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını söyledi.

Tüzmen, Mersin'in turizm potansiyelinin artırılması için yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurguladı. Bakan Tüzmen, bu konuda yerel yönetimlere de büyük görevler düştüğünü ifade ederek, Mersin'in geçmişten bu yana yerel yönetimler konusunda şanssız bir kent olduğunu kaydetti. Tüzmen, 29 Mart seçimleri sonunda yerelde de iktidar olarak Mersin'i ayağa kaldıracaklarını vurguladı.

İhlas Pazarlama Bölge Müdürü Yusuf Güler ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dış ticarette yaşanan gelişmeleri ve Türkiye'nin ihracat artışını yakından takip ettiklerini belirtti ve çalışmaların sevindirici olduğunu söyledi. Güler, Tüzmen ve ekibine başarı dileklerinde bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 22:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?