30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Tüzmen'den veda turu

TÜZMEN'DEN VEDA TURU

Eski Devlet Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekilli Kürşad Tüzmen, görev yaptıkları süre içinde Mersin'de örnek çalışmalar ve önemli projelere imza attıklarını söyledi.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimlerde partisinden tekrar aday gösterilmeyen Tüzmen, veda ziyaretlerine başladı. İl Başkanı Mekin Merter Salt ile birlikte ilk olarak Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret eden Tüzmen, daha sonra Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ne geçti. Burada gazetecilerle sohbet eden Tüzmen, görev yaptığı sürece kent için bir çok başarılı projeye imza attıklarını belirtti.

11 yıla yakın milletvekilliği, 7 yıl da bakanlık yaptığını hatırlatan Tüzmen, "2 ay sonra milletvekilliği dönemimiz son buluyor. MYK üyeliğim devam ediyor. Elimden geldiği kadar bütün çalışmalara destek vermeye devam edeceğim. Her şeye rağmen Mersin için güzel projelere imza attık. Uluslararası havaalanına sahip olabilmek için yaptığımız altyapı çalışmaları, limanın hızla kendini geliştirmesi, yat marinaları, Akdeniz Sahil Yolu Projesi, ihracatın arttırılması ve en son Akdeniz Oyunları'nın Mersin'e kazandırmamız, güzel gelişmelerdi. Görevimizi en iyi şekilde yaparak örnek çalışmalara imza attık" dedi.

Tüzmen, aday gösterilmemesini de değerlendirerek, "Aday gösterilmeyişim Genel Merkezimizin ve Sayın Başbakanımızın takdiridir. Bununla ilgili konuşmayı kendisi de yaptı. Dolayısıyla bu bir bayrak yarışıdır. Yeni ekip için bakıyorsunuz saha da iyi, çalışmak için de ideal bir ortam var. Yeni ekip bu ortamı gayet iyi bir şekilde sürdürecektir. Bunlar siyasette hep normal karşılanması gereken şeylerdir. Biz burada ekibimizle berabere önümüzdeki dönemde yine elimizden gelen gayreti ve çalışmayı yapacağız. Hayırlısı olsun dedik ve yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2011 Cuma 18:36:03
Güncelleme :16 Nisan 2011 Cumartesi 15:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?