2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Uçurtma Şenliği 26 Nisan'da

Mersin'in alt birim Toroslar Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 'Uçurtma şenliği' düzenleneceği bildirildi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Valiliği'nin resmi kutlama programına da dahil edilen 'Uçurtma şenliği'nin 26 Nisan Cumartesi günü saat:16.00'da Çağdaşkent 3 Ocak Parkı'nda gerçekleştirileceğini belirtti.

Mersin'de bir ilke imza atarak kurdukları Kent Çocuk ve Gençlik Meclisleriyle Toroslar'ı 3 meclisli kent kimliğine kavuşturduklarını kaydeden Tuna; "Geleceğimizin umudu çocuklarımızın, kent yönetiminde söz sahibi olmaları amacıyla Mersin'de bir ilk olma özelliği taşıyan ve bölgemizdeki okulların temsilcilerinden oluşan Toroslar Belediyesi Kent Çocuk ve Gençlik Meclisi'ni kurduk. Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğe umut vaat eden etkinlikleri ile kent yönetimine şimdiden katkı sağlamaya ve böylece geleceklerine sağlam temeller atmaya çalışıyorlar. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın ve halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, aydınlık ve tertemiz yarınlar diliyorum" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 18:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?