4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Uğur Yıldırım 'sorun' dinliyor

UĞUR YILDIRIM 'SORUN' DİNLİYOR

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelip sorun ve sıkıntıları dinlerken, vatandaşın da nabzını tutmaya çalışıyor.

Fatih Mahalle Muhtarı Bekir Özcan ile Viranşehir Mahalle Muhtarı Sinan Örüng'ü makamında ziyaret eden Uğur Yıldırım, mahallenin sorunlarını dinledi, bölgedeki esnafla da bir araya gelip, kendisine iletilen talep ve istekleri de not aldı. Mahallelerin eksikliklerin yerinde tespit edilmesi noktasında mahalle muhtarlarıyla ortak hareket ettiklerini anlatan Yıldırım, sorunların aşılabilmesi noktasında ilgili belediye birimlerinin de aktif bir rol almasını sağladıklarını anlattı. Yıldırım, yapılan söz konusu çalışmalarla birlikte mahallelere gereken hizmetin en kısa sürede yerine getirilmesinin sağlanacağını, bu noktada da muhtarların kendilerine vermiş olduğu katkı ve desteklerin de oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Bekir Özcan, ikinci dönem muhtarlık görevini üstlendiğini hatırlatarak, belediyenin muhtarları önemsemesi ve onlarla birlikte hareket etmesinin de kendileri açısından önemli bir adım olduğunu kaydetti. Özcan, "Sayın Yıldırım, halkla iç içe olmanın avantajlarını önümüzdeki dönemde yaşayacak. Mahallemizin ufak tefek sıkıntıları var onları da çözünce hiçbir sorunumuz kalmayacak" dedi. Daha sonra Özcan ile birlikte Mezitli Anaokulu'nu ziyaret eden Uğur Yıldırım, burada okul yönetiminin kendisine hazırlamış olduğu kahvaltı sofrasına davet edildi.

Viranşehir Mahalle Muhtarı Sinan Örüng'ü de makamında ziyaret eden Yıldırım, burada mahallenin sorunlarını dinledi. Örüng'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Enver Küçükalıç ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Yıldırım, vatandaşlarla da ayak üstü sohbet etti. Kendisine iletilen talep ve istekleri de not alan Yıldırım, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı sözünü de verdi. Öte yandan, Uğur Yıldırım'ın bu hafta Atatürk ve Yeni Mahalle muhtarlıklarını da ziyaret ederek, temaslarını sürdüreceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 17:21:00
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 17:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?