2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

'Uluslararası Briç Turnuvası' sona erdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 24.'sü organize edilen 'Uluslararası Briç Turnuvası, 5 günlük bir maratonun ardından sona erdi.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuva; Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya, Danimarka ve İngiltere'den gelen sporcuların katılımıyla yapıldı. Turnuva, oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmaların ardından sona ererken, dereceye giren sporculara ise Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın da katıldığı törenle kupaları takdim edildi.

Törende konuşan Özcan, bu yıl 9.'sunu organize etmiş oldukları 'Uluslararası Mersin Festivali' etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvayla birlikte yerli ve yabancı sporcuları 5 gün boyunca Mersin'de ağırladıklarını hatırlattı. Özcan, "Festival bünyesinde gerçekleşen her etkinlik; kentimizde sevgi, barış ve kardeşlik duygularının biraz daha artmasına vesile olmaktadır. Bu bağlamda bu dayanışmaya katkı sunan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 'Uluslararası 24. Briç Turnuvası'nda değişik kategorilerde dereceye giren sporculara ödülleri; Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve törene katılan diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 18:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?