4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Üniversitede 'şenlik' sürüyor

ÜNİVERSİTEDE 'ŞENLİK' SÜRÜYOR

Mersin Üniversitesi (MEÜ) tarafından bu yıl 16.'sı organize edilen; 'Kültür ve Spor Şenlikleri' devam ediyor. Etkinlikler kapsamında düzenlenen konserde sahne alan Pınar Öner ve İlker Özdemir, üniversitelilere hareketli ve eğlence dolu anlar yaşattı.

Çiftlikköy Merkez Kampusu Amfi Tiyatro'da havai fişek gösterileriyle başlayan konserde sahneye ilk olarak İlker Özdemir çıktı. Barış Manço ve Cem Karaca gibi ustaların sevilen parçalarını yorumlayan Özdemir, sözleri manevi annesi olarak gördüğünü dile getirdiği Aysel Gürel'e, bestesinin de kendisine ait olduğunu açıkladığı 'Martı' isimli şarkıyı da seslendirdi. Parçalarıyla öğrencilerin coşkusunu arttırtan Özdemir, yaklaşık bir saat süren konserinin ardından sahneden indi ancak yoğun istek nedeniyle yeniden mikrofonu eline alarak, bu kez gitarı eşliğinde şarkılarını seslendirdi.

Daha sonra sahne alan Pınar Öner ise, sempatik tavırları ve performansıyla öğrencilerden büyük alkış topladı. Konserinde; Sezen Aksu, Şebnem Ferah, Ferhat Göçer gibi pek çok sanatçının sevilen eserlerini dillendiren Öner'e dansçıları da eşlik etti. Yaptığı danslar ve söylediği şarkılarla öğrencilerden büyük alkış toplayan Öner'e üniversite öğrencileri de zaman zaman alkışları ve omuz omuza çektikleri halaylarıyla eşlik etti.

ÜNİVERSİTEDE 'ŞENLİK' SÜRÜYOR
ÜNİVERSİTEDE 'ŞENLİK' SÜRÜYOR
ÜNİVERSİTEDE 'ŞENLİK' SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 16:43:03
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 23:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?