8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Üreticiye 5 ay sonra ödemeli kömür

Erdemli Sebze Üreticileri Birliği (SÜBER) Başkanı Polat Serin, üretici birliği olarak kömür firmaları ile anlaştıklarını, buna göre üreticinin, aldığı kömürün parasını 5 ay sonra ödeyeceğini söyledi.

Serin, daha önce de LPG dağıtım şirketleriyle anlaşarak tüpü üreticiye yüzde 30 daha ucuza alma imkanı sağladıklarını belirterek, “Yaklaşan kış şartlarında üreticimizin zor durumda kalmasını istemiyoruz. Bu sebeple yaptığımız çalışmalarla üreticilerimizi desteklemek için gayret gösteriyoruz. Şimdi de kömür firmalarıyla anlaşma sağladık. Üreticimiz bu anlaşma gereği aldığı kömürün ücretini 5 ay sonra ödemeye başlayacak” dedi.

Üreticiler için yapılan çalışmalara devam edileceğini de ifade eden Serin, “Amacımız her türlü güçlüğe göğüs geren üreticimizin yükünü hafifletmektir. Yaptığımız bu çalışmayı diğer uygulamalardan ayrı tutarak bütün üreticilerimizin bu kolaylıktan faydalanabilmesini istedik. Bunun için de uygulamayı üyelerimizle sınırlı tutmadık. Üretici olduğunu belgeleyen vatandaşlarımız bu uygulamadan faydalanacaktır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2007 Çarşamba 11:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?