2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Üskül: Mut Belediyesi'ni almalıyız

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül, Mut ilçesine daha iyi hizmet verilebilmesi için belediye başkanlığını mutlaka AK Parti adayının kazanması gerektiğini söyledi.

Üskül, partisinin ilkçe kongresinde yaptığı konuşmada, hükümetin güvenlik güçlerinin elini bağlamadığını, insan haklarından da vazgeçmeyeceklerini belirtti.
Dünyanın büyük bir ekonomik kriz yaşadığını hatırlatan Üskül, "Türkiye de elbette bu krizden etkileniyor, etkilenmemesi mümkün değil. AK Parti sürdürdüğü son 6 yıldaki politikalarla ekonomisini güçlendirmiş ayaklarını daha sağlam basarak bu krizleri en az zararla atlatmaktadır" dedi.

AK Parti'nin Mut’a da bir çok hizmet verdiğini kaydeden Üskül, "2005 yılından bu yana 42 köyün 207 kilometrelik yolu asfaltlandı. Biz iktidar olmadan Mut’un köylerinin yüzde 35’i asfalttı şimdi yüzde 100’ü asfalt oldu. İçme suyu olmayan köy kalmadı. Mut ilçesinin içme suyuna 2 trilyon lira para harcandı. Sulama suyu projesi 2009 yılında bitirilerek hizmete sunulacak. Ayrıca Mut’a adalet sarayı da en kısa zamanda yapılacak" diye konuştu.

Mut Belediye Başkanının Mut’luların hizmet almasını istemediğini savunan Üskül, "Bu kadar yıldır belediye başkanlığı yapan bir kişi olarak hizmet vermekten kaçıyor. İlçeye hizmet verilecekse mutlaka belediye başkanlığını AK Parti'nin alması gerekiyor. Bu yüzden çok çalışın ve belediyeyi alın ki ilçeye hizmeti yağdıralım” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 12:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?