3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Üskül'den geçmiş olsun mesajı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, Mersin'de aşırı yağış nedeniyle meydana gelen heyelan ve taşkınlar nedeniyle meydana gelen zararı en aza indirebilme noktasında çalıştıklarını söyledi.

Üskül, yaptığı açıklamada, Mersin'in Mut ve Silifke ilçesinde meydana gelen heyelan ve su taşkınlarını nedeniyle bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, ilgili kaymakamlıkların, İlçe Özel İdaresi Müdürlükleri ile birlikte Türk Kızılayının da bölgede çalışmalarda bulunduğunu hatırlattı.

Gelişmeleri yakından takip ettiğini kaydeden Üskül, bölgedeki en önemli sorunun Göksu Nehri'nin taşması olduğunu, şu an itibariyle de yaşanan taşkının zararlarının da en aza indirgenmesi noktasında bölge halkının da başlatılan çalışmalara destek vermesi, yapılan uyarıları da dikkate alması gerektiğini kaydetti.

Silifke Kaymakamlığı bünyesinde bir kriz masası oluşturarak, gerekli tedbirlerin de alınmaya başlandığını ifade eden Üskül, "Devletimiz, olası hasarların ve mağduriyetlerin giderilmesi için tüm özveriyi gösterecektir. Meydana gelen yağışlar nedeniyle zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, idarecilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
karakayalı IP: 88.224.50.xxx Tarih : 27.11.2008 10:19:45

Sayın hocam teşekkürler.fakat şu baraj biran önce yapılsın.bizde başımızın çaresine bakalım