3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Uyuşturucu bağımlısı dehşet saçtı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen genç, 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi yaraladı.

Olay, Ergenekon Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 26 yaşındaki M.A. sabah saatlerinde Ergenekon Mahallesi üzerinde bulunan Artı İnternet Kafe'ye gitti.

Burada bir süre oturan M.A. internet kafe sahibi 22 yaşındaki Ahmet Kahraman'a "akıllı ol" şeklinde tehdit edici konuşmalarda bulundu. İnternet kafe işletmecisi Ahmet Kahraman'a kendi kolunu bıçakla yaralayarak "Kan mı görmek istiyorsun" diyen M.A., daha sonra Kahraman'a doğru bıçak sallayarak, kolundan yaraladı
ve internet kafeden uzaklaştı.

Daha sonra yaklaşık 50 metre ilerideki Ergenekon Mavi Aile Çay Bahçesi işletmecisi 42 yaşındaki Teyfik Mavi ile tartışan M.A., elindeki bıçakla Mavi'yi yaraladı. Kaçmaya çalışan Teyfik Mavi'nin peşinden koşan M.A., 2 çocuk babası Teyfik Mavi'yi yakaladı ve bıçaklamaya devam etti. 15 bıçak darbesiyle yaralanan Mavi, kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, zanlı M.A.'yı suç aleti bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 18:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?