4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Uyuşturucu operasyonunda tutuklama

Tarsus İlçesi'nde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, istihbari çalışmalar neticesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen Askeri O.'nün, 1 kilo esrar almak için otomobiliyle Ankara'dan Tarsus'a gelen Abdurrazzak K. ve bu kişiye aracılık eden Özcan O. ile bir araya geleceğini tespit etti. Bunun üzerine başlatılan "Orak" operasyonunda, plakası tespit edilen otomobil, Tarsus-Mersin karayolu üzerinde durduruldu. Araçta yapılan aramada 1 kilo esrar ele geçirilirken, Askeri O, Abdurrazzak K. ve Özcan O. gözaltına alındı. Polis, şahısların ifadeleri doğrultusunda Bağlarbaşı Köyü'ndeki bir evde yaptığı aramada da 5 kilo esrar ele geçirdi. 

Genişletilen operasyon kapsamında, teşekkül halinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen İsmet S, Abubekir D. ve Tamer T. adlı kişiler de yakalanarak gözaltına alındı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Askeri O, Özcan O, Abdurrazzak K, İsmet S., Abubekir D. ve Tamer T, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 10:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?