2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok

jandarmanın düzenlediği yol kontrolleri sırasında, bir aracın gizli bölmelerinde bin 965 adet hap, 9 kilo 770 gram uyuşturucu  ve 14 parça çeşitli dönemlere ait tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 4 kişi tutuklandı.

Mersin Jandarma Alay Komutanlığı’ndan verilen bilgiye göre, merkeze bağlı Tece Beldesi’nde jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolleri sırasında, Mehmet Emin Keskin’e ait 31 HL 160 plakalı otonun gizli bölmelerinde yapılan aramada, bin 965 adet hap, 34 küçük poşet içerisinde 9 kilo 770 gram uyuşturucu ve 14 adet çeşitli dönemlere ait tarihi eser ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, oto sahibi Mehmet Emin Keskin ile birlikte araçta bulunan Ferhat Çıngı ve Mehmet Ergüneş’i de yakalayarak gözaltına alırken, zanlıların verdiği bilgiler doğrultusunda devam eden operasyonda, Nevzat Gül adlı kişi de yakalandı. Ele geçirilen uyuşturucu ve tarihi eserlerin Kıbrıs’a götürülmeye çalışıldığı belirtildi. Jandarmada sorgusu tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

mersin
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2004 Perşembe 16:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?