5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Uyuşturucuya geçit yok

Mersin'in Tarsus ilçesinde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 14 kilo 950 gram kubar esrar maddesi ile 22 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, kent merkezinde uyuşturucu ticareti yapan ve temin ettikleri uyuşturucu maddeleri diğer illerde pazarlamak isteyen N.Ö., G.M. ve E.G. adlı kişiler yakalandı.

Ayrıca ilçe merkezinde uyuşturucu ticareti yaptığı ve ikametinde kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen Ş.K., K.A. ve S.Ö isimli şahıslar da gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada, 14 kilo 950 gram kubar esrar maddesi ile 22 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Emniyetteki sorgulamalarının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan N.Ö., G.M., E.G. ve Ş.K. tutuklanırken, K.A. ve S.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 13:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?