4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Uzman çavuştan iyi haber!

YARALI UZMAN ÇAVUŞUN DURUMU İYİ

Batman'da gerçekleştirilen operasyonda korucu kurşunlarıyla yaralandığı yönünde soruşturması devam eden Uzman Çavuş Kenan Çevik'in durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Yaralandıktan sonra ilk tedavisi Diyarbakır'da başlayan ve ardından GATA'ya kaldırılan ve tedavisi orada süren Uzman Çavuş Kenan Çevik'in sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

Çevik'in dayısı Durhasan Akarca, "Olayı duyar duymaz Diyarbakır'a gittim. Oradan da yeğenimi GATA'ya götürdük. GATA'da yeğenimin tedavisi yoğun bir şekilde devam ediyor. Doktorlardan aldığım bilgiye göre yeğenim vücudunun çeşitli yerlerinden 5 kurşunla yaralanmış, 3 kurşun ise göğüs kafesine girdiği için ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış. Yapılan ameliyatlar sonrasında sağlık durumu iyiye gidiyor. Bilinci ilk yerine geldiğinde şehit olan arkadaşının durumunu sordu. Biz de önce üzülmesin diye şehit

olduğunu söylemeyip, yaralı olarak Diyarbakır'da tedavi gördüğünü söyledik. Ancak daha sonra doktorları tarafından arkadaşının şehit olduğunu öğrendi ve çok üzüldü" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 16:17:02
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 20:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?