2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Vahşi cinayetin şüphelileri yakalandı

Mersin'de yaklaşık 4 ay önce boş bir arazide boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan gencin, aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Ölen gencin kız arkadaşının ağabeyinin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 1 Mart 2008 tarihinde Davultepe beldesinde boş bir arazide boğazı kesilmiş halde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak araştırma yapan jandarma ekipleri, elbiseleri çıkarılmış halde bulunan cesedin bir beyaz eşya firmasında çalışan Mustafa Doğaner'e (19) ait olduğunu belirledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Mersin Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğaner'in son olarak kız arkadaşı Y.O. (18) ile görüştüğünü tespit etti. Elde ettiği ipuçları doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren jandarma, ölen gencin kız arkadaşının ağabeyi A.O. (23) ile M.K. (27) ve K.Ö. (18) adlı kişileri gözaltına aldı. Şüphelilerin jandarmada verdikleri ilk ifadede suçlarını itiraf ettikleri belirtildi.

Zanlıların ifadesine göre, 28 Şubat günü gerçekleşen olay, Doğaner'in kız arkadaşıyla görüşmesinden sonra yaşandı. İddiaya göre, kız kardeşinin Mustafa Doğaner ile görüşmesini istemeyen ağabeyi A.O., yanına arkadaşları M.K. ve K.Ö.'yü alarak, kiraladıkları bir otomobille Doğaner'i Kuyluk beldesindeki ormanlık alana götürdü.

Burada 3 genç ile Doğaner arasında çıkan tartışma sırasında K.Ö., yanında taşıdığı bıçakla genci boğazından yaraladı. Yaralı halde ormanlık alana doğru kaçmaya çalışan Doğaner'in ardından koşan K.Ö., genci yere yatırarak boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

3 genç daha sonra olay yerinde hayatını kaybeden Mustafa Doğaner'in elbiselerini çıkararak, bir battaniyeye sardı. Ardından cesedi otomobilin bagajına koyarak, Davultepe beldesindeki boş bir araziye attı. Zanlılar, öldürülen gencin elbiselerini de yine Kuyluk beldesinde ormanlık bölgede yaktı. Zanlıların, olay sırasında kullandıkları eldiven ve suç aleti bıçağı da denize attıkları belirtildi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli "adam öldürmek" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, ölen gencin annesi Elmas Doğaner, acısının büyük olduğunu, suçluların yakalanmasına sevindiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 15:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhat sağlam IP: 85.104.85.xxx Tarih : 20.06.2008 10:09:49

Yani bu işlenen cinayet hakkında ne denebilir,ki.Bu memlekette kanun var siz ne diye 3 adam 19 yaşında daha hayata yeni başlayan bir insanı hunharca öldürürsün.Delikanlılık bunun neresinde ölen gencin yakınlarına ALLAH SABIR VERSİN...