3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Vali, bayramda yaşlılara konuk oldu

Mersin'de huzurevinde bayramlaşma. 'Ramazan Bayramı' nedeniyle Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'nde gerçekleştirilen bayramlaşmada duygu dolu anlar yaşandı.

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, bayram ziyaretleri kapsamında Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Soner Polat, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mersin İl Jandarma Alay Komutanı Mersin İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ünal Ayvazoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Burada yaşlılarla yakından ilgilenen Vali Aksoy, kendisine iletilen sorun ve sıkıntıları da dinledi.

Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ile Tuğamiral Soner Polat'ın eşi Sevgi Polat, huzurevinde kalan yaşlılara çeşitli hediyeler sundu. Aksoy ve Polat'a 1960'lı yıllarda Mersin Valiliği görevini yürüten merhum Ömer Lütfi Hancıoğlu'nun eşi Hayrünisa Hancıoğlu da eşlik etti.

Burada protokol üyelerine huzureviyle ilgili olarak bilgiler veren Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Başkanı Erhan Karapınar, 39 odası bulunan kurumda şu anda 45 yaşlının barındığının altını çizdi. Erhan Karapınar, özellikle Alzheimer hastaları ve ücretsiz kalmak isteyen yaşlılardan yoğun talep geldiğini, bu kapsamda yer genişletme çalışması yapmayı planladıklarını, önümüzdeki yaz dönemine kadar da söz konusu çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 18:07:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?