4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Vali Aksoy veda turunda

VALİ AKSOY’DAN TARSUS BELEDİYESİ'NE VEDA ZİYARETİ

Valiler Kararnamesi ile Samsun Valisi olarak atanan Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Tarsus Belediyesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları Kerim Tufan, Dünyamin Sönmez, Behçet Sarı ve Şevket Can tarafından karşılanan Vali Aksoy’a Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy eşlik etti. Başkanlık makamında bir süre sohbet eden Vali Aksoy, Tarsus’un çok önemli ilçe olduğunu söyledi.

Vali Aksoy, önümüzdeki günlerde Tarsus ve Mersin’in turizmden hak ettiği payı alacağını belirterek, “Ben buradan gitsem de, gönlüm hep burada olacak. Tarsus’un benim için ayrı bir yeri ve önemi var. Tarsus son dönemlerde önemli yatırımların merkezi oldu. Sahil Bandı projesi ile Mersin ve Tarsus turizmde söz sahibi olacak. 2013 yılının yazında muhtemelen turist ağırlarız. Burada kaldığım sürece güzel günler yaşadım. Tarsus halkına selamlarımı iletiyorum” dedi.

Ziyaretten memnunluk duyduklarını belirten başkan yardımcıları Vali Aksoy’a başarıları çalışmalarının devamını dilediler.

Başkan Yardımcısı Tufan, Vali Aksoy’a Kutalmışoğlu Süleyman Şah heykeli ve çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 15:31:03
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 15:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?