4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Vali Aksoy'a duygusal veda

VALİ AKSOY GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

'Valiler Kararnamesi' kapsamında Samsun'a atanan Vali Hüseyin Aksoy, Mersin'den gözyaşları eşliğinde yeni görev bölgesine uğurlandı.

Cumhuriyet Meydanı içinde yer alan Valilik Konağı'na sabah erken saatlerden itibaren gelmeye başlayan kent protokolü ve vatandaşlar, burada Vali Aksoy ve eşi Hülya Aksoy ile vedalaşmaya başladı. Duygu dolu anların yaşandığı vedalaşmada Aksoy çifti gözyaşlarına güçlükle hakim olmaya çalıştı. Özellikle Hülya Aksoy'un kendisini uğurlamaya gelen protokol üyelerinin eşleriyle vedalaşmasında bazı konuklar gözyaşlarına hakim olamadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, İl Jandarma Komutanı Ünal Ayvazoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım da Vali Aksoy'u uğurlamaya gelen isimler arasında yer aldı.

Önce konakta uğurlama ziyaretlerini kabul eden Aksoy, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen tarafından kendisine Mersin'deki başarılı çalışmalarından dolayı takdim edilen 'Teşekkür Plaketi'ni de kabul etti. Aksoy, daha sonra konağın dışına çıkarak burada kendisini bekleyen kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra oda başkanları, dernek ve sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle vedalaştı. Aksoy'u uğurlamaya gelenler arasında yer alan; Mersin Çocuk Yuvası'nın minik sakinleri, Hüseyin Aksoy için bestelemiş oldukları; 'Vali Baba Gitme' adlı parçayı hep bir ağızdan seslendirdi.

Çocukların söylediği parça karşısında duygulanan Aksoy, gözyaşlarına da güçlükle hakim oldu. Çocuklarla tek tek vedalaşan Aksoy, daha sonra kendisini uğurlamaya gelenlerle tokalaşıp makam aracına binerek gözyaşları ve alkışlar eşliğinde Samsun'a doğru yola çıktı. Aksoy'un, Samsun Valiliği görevineyse 4 Haziran Cuma günü başlayacağı öğrenildi. Öte yandan Samsun Valiliği görevini yürütürken yine 'Valiler Kararnamesi' ile birlikte Mersin'e atanan Hasan Güzeloğlu'nun ne zaman yeni görevine başlayacağının da henüz netleşmediği kaydedildi.

VALİ AKSOY GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
VALİ AKSOY GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
VALİ AKSOY GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
VALİ AKSOY GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
VALİ AKSOY GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
VALİ AKSOY GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 11:55:04
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 14:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?