5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Vali Aksoy'dan Anneler Günü

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, dünyadaki en değerli varlıklar olan annelerin, hoşgörünün, karşılıksız emek ve sevginin kaynağı olduğunu belirtti.

Vali Aksoy, '10 Mayıs Anneler Günü' nedeniyle yaptığı açıklamada, annelerin, yeryüzünün en kutsal, en değerli varlıkları olduğunu kaydetti.

Sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleriyle yaşamı güzelleştiren, zenginleştiren ve anlamlaştıran annelerin, fedakarlığın da simgesi olduğunu ifade eden Aksoy, "Bu nedenle dünyada anne sevgisinin yerini alabilecek başka bir sevgi yoktur. Bizleri bu dünyaya getiren ve bu kutsal görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan annelerimizi sadece bir gün değil, her gün hatırlamak, annelerimizin en doğal hakkıdır. Büyük bir fedakarlık, karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle çocuklarını yetiştirmeye çalışan annelerin, en büyük sorumluluklarından biri çocuklarını topluma en iyi şekilde hazırlamaktır. Annelerimiz, en mutlu olduğumuz anlarımızdan en sıkıntılı anlarımıza kadar hep yanımızdadırlar. Buna karşılık annelerimizin isteği, bizlere gösterdiği sevgi ve ilgiyi onlara da göstermemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle fedakarlılıkla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri sevgi sembolü olan annelerimizin gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 17:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?