9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Vali Aksoy'dan bayram ziyaretleri

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, huzurevi, cezaevi ve çocuk yuvasını ziyaret ederek, burada bulunan vatandaşların bayramını kutladı. 

Vali Aksoy, ilk olarak Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Soner Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer'le birlikte Mersin Cezaevi'ni ziyaret ederek askerlerle ve mahkumlarla bayramlaştı. Daha sonra Mersin Huzurevi'ne geçen protokole, Vali Aksoy ve Tuğamiral Polat'ın eşleri de katıldı. Burada yaşlılarla sohbet ederek bayramlarını kutlayan Vali Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, yaşlılara çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Aksoy, yaşları 9 ile 12 arasında değişen bir grup çocuğun yaşlılarla bayramlaşmak amacıyla huzurevine geldiklerini görünce duygulanarak, "Bu örnek davranışınızdan dolayı teşekkür ederim. Böyle güzel bir günde büyüklerinizi hatırlamanız çok güzel bir davranış" dedi. 

Vali Aksoy, daha sonra Mersin Çocuk Yuvası'na geçerek çocuklarla bayramlaştı. Çocuklara hediyeler dağıtan Vali Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, çocuklarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2007 Cuma 18:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?