3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Vali Aksoy'dan yeni yıl mesajı

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, 2008 yılında Mersin'de kültür ve turizm kenti olma yolunda önemli çalışmalar yapıldığını hatırlatarak, bu çalışmaların 2009 yılında da kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Vali Aksoy, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, 2009 yılının, ülkemize ve tüm insanlık alemine sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Mersin'de yeni bir yıla birlik ve beraberlik içinde girecek olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Aksoy, "2008 yılında, turizmden eğitime, sağlıktan tarıma her alanda kalkınmış bir Mersin için odalarımız, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve tüm Mersin halkıyla birlikte el ele vererek büyük bir özveri ile çalışmalar yaptık, yeni projelere imza attık. Kültür ve turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ilimizde, 2008 yılı bu alandaki çalışmalarla geçti. Bu çalışmalarımız 2009 yılında da kararlılıkla devam edecektir" dedi.

Yeni yılın, yeni bir başlangıç ve yepyeni umutlar anlamına geldiğini ifade eden Aksoy, şöyle devam etti; "Mersin'de de 2009 yılına yepyeni umutlarla merhaba diyerek ilimizi hep birlikte kalkındırmaya, 'daha güzel bir Mersin' hedefine hep birlikte ulaşmaya kararlıyız. Türk ulusunun, devletine ve laik Cumhuriyet'e olan inanç ve bağlılığını sonsuza değin koruma ve yaşatma kararlılığının devam edeceği şüphesizdir. Tüm vatandaşlarımızın daha huzurlu bir ülke ve daha huzurlu bir gelecek adına, üzerine düşen her fedakarlığı yapacağına, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik olumsuzluklara kesinlikle itibar etmeyeceklerine olan inancım tamdır. 2009 yılının güçlü, mutlu ve huzurlu, her alanda istikrarı yakalamış bir ülkeye ulaşma yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 17:26:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?