4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Vali Güzeloğlu MTOSB'yi gezdi

VALİ GÜZELOĞLU MTOSB'Yİ GEZDİ

Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, kentte bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmaların yanında planlanan yatırım ve buna bağlı tüm süreçlerin önünü açabilmek, belirlenen hedeflere de en kısa sürede ulaşabilmek için çalışacaklarını söyledi.

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyeti, ilk toplantısını Vali Hasan Güzeloğlu başkanlığında gerçekleştirdi. MTOSB Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen oturuma Güzeloğlu'nun yanı sıra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vedat Güngör, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karagözlü ile diğer müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Burada konuşan Vali Güzeloğlu, toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek, "Bundan önce yapılan ve bundan sonra yapılacak olan tüm çalışmalarda, planlanan yatırım ve buna bağlı tüm süreçlerin önünü açabilmek, belirlenen hedeflere en kısa sürede ulaşabilmek bizin öncelikli amacımızdır" dedi. Hasan Güzeloğlu, toplantının ardından Organize Sanayi Bölgesi içinde incelemelerde bulunarak, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli'den böle hakkında bilgi aldı.

VALİ GÜZELOĞLU MTOSB'Yİ GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 13:49:00
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 16:17:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?