4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Vali Güzeloğlu'na ziyaretçi akını

VALİ GÜZELOĞLU'NA ZİYARETLER SÜRÜYOR

'Valiler Kararnamesi' ile birlikte Samsun'dan Mersin'e atanan Vali Hasan Güzeloğlu'na ziyaretler sürüyor. Güzeloğlu ile makamında bir araya çeşitli oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyse 'destek' mesajı verdi.

Günün ilk ziyaretiniyse; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Güzeloğlu'nu makamında ziyaret eden Aşut, burada yapmış olduğu konuşmasında kentin geleceğine yön verecek ve Mersin'i ileriye taşıyacak her türlü proje ve çalışmalarda, iş dünyası olarak gerekli desteği verip, ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını açıkladı.

Vali Güzeloğlu da, göreve ilk başladığı günkü sıcak karşılamadan dolayı iş adamlarına teşekkür ederek, "Bizi güçlü ve güvenli kılan bir buluşma oldu. Bu sıcak ve samimi karşılamadan dolayı teşekkür ederim. Her zaman dile getirdiğim gibi; ortaya konulan güçbirliğinin yanı sıra gönül ve işbirliğini daha da ileriye taşımak zorundayız. Ortak sorumluluğumuzu paylaşarak, önümüzdeki dönemde çok daha iyi sonuçlar alabiliriz" dedi.

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreterliği tarafından, Mersin'de bu yıl 13.'sü organize edilen; 'Opera Günleri'ne katılmak üzere kente gelen TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov da Vali Hasan Güzeloğlu'nu ziyaret edenler arasında yer aldı. Düsen Kaseinov, yeni görevi nedeniyle Güzeloğlu'na iyi dileklerini iletirken, yanında getirmiş olduğu ve Türk dünyasını tanıtan kitapların yanı sıra Türk dünyası sanatçıları adına da çeşitli hediyeler takdim etti. TÜRKSOY'un Mersin'de çeşitli kültürel ve sanatsal anlamda etkinlikler organize etmesini önemsediklerini belirten Vali Güzeloğlu, bu alandaki etkinliklerin de memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Öte yandan, Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu'nu ziyaret eden kurum ve kuruluşlar arasında; Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Çetin Bedestenci, Dış Ticaret Müsteşarlığı Anadolu Bölge Müdürü Şükrü Çalışkan, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şanlı, Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü John Pillips de yer aldı.

Söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Güzeloğlu, Mersin'de sıcak ve samimi bir şekilde karşılandığının altını çizerek, Bundan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra hep birlikte, karşılıklı güçbirliği ve işbirliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

VALİ GÜZELOĞLU'NA ZİYARETLER SÜRÜYOR
VALİ GÜZELOĞLU'NA ZİYARETLER SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 14:11:02
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 15:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?