4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Vali Güzeloğlu'ndan iade-i ziyaret

VALİ GÜZELOĞLU'NDAN İADE-İ ZİYARET

'Valiler Kararnamesi'nin onaylanmasının ardından Samsun'dan Mersin Valiliği görevine atanan Hasan Güzeloğlu, yeni görevi nedeniyle makamında gerçekleştirilen ziyaretlere, 'iade-i ziyaret' ile cevap veriyor.

Bu kapsamda Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu ile makamında bir araya gelen Vali Güzeloğlu, kentte çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılanmasının memnuniyetini taşıdığını belirterek, bu noktada da kendisine gösterilen ilgi ve destek nedeniyle de teşekkürlerini sundu. Başsavcı Çobanoğlu da, Mersin'de görev yapmanın haklı gurur ve mutluluğunu duyduklarını yaşadıklarının altını çizerek, "Bu görevi sizlerle birlikte devam ettirecek olmaktan da son derece memnuniyet duyuyorum. Mersin Valiliği göreviniz hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın'ı makamında ziyaret eden Güzeloğlu, burada yapmış olduğu konuşmasındaysa üniversitelerin bir kentin gelişimine sağladığı önemine dikkat çekti. Güzeloğlu, Mersin Üniversitesi'nin kentimiz için bir kazanım olduğunu ifade ederek, Mersin'de yürütülen birçok önemli çalışmanın, üniversiteyle işbirliği içinde sürdürüldüğünü hatırlattı ve söz konusu işbirliğinin bundan sonraki süreçte de sürdürüleceğini vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Suha Aydın da, yeni görevi nedeniyle Güzeloğlu'na başarı dileğini iletti.

VALİ GÜZELOĞLU'NDAN İADE-İ ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 11:00:01
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 12:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?