4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Validen 'güçbirliği' vurgusu

VALİ GÜZELOĞLU'NDAN 'GÜÇBİRLİĞİ' VURGUSU

Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, kentin gelişip kalkınmasının yanında bugünden daha iyi ve daha güzel bir yarına taşınabilmesi adına işbirliği ve güçbirliği içinde olacaklarını söyledi.

'Valiler Kararnamesi' ile birlikte Samsun'dan Mersin'e atanan Vali Güzeloğlu, kendisine yeni görevi nedeniyle başarı dileğinde bulunan kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcilerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Güzeloğlu'nu son olarak ziyaret edenler arasındaysa; Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Dursun Göktaş, Mersin Dayanıklı Tüketim Malları Satıcıları Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Demir, Türk Hava Yolları Müdürü Bahri Yılmaztürk, Ulaştırma Bölge Müdürü Hamza Demirdelen, Adana Havalimanı Başmüdürü Ahmet Bülbül ile CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı oldu.

Mersin Valiliği tarafından kent adına atılacak her adımın ve yapılacak her türlü çalışmanın yanında olacaklarını açıklayan SMMMO Başkanı Dursun Göktaş, "Çünkü Mersinimizin sorunlarının giderilmesi, kentimizin gelişip büyümesi hepimiz için olumlu faydalar getirecektir" dedi. CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı ise, Mersin'in hizmet alması gereken önemli ve güzel bir kent olduğunun altını çizerek, konuşmasını da şöyle sürdürdü; "Bu kentte Sayın Valimizin çok yararlı çok güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz."

Söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Güzeloğlu da Mersin'in gelişip kalkınmasının yanında bugünden daha iyi ve daha güzel bir yarına taşınabilmesi adına da işbirliği ve güçbirliği içinde olacaklarını vurguladı. Kentin her köşesine ve kentte yaşayan herkese en güzel hizmeti götürebilmenin ve Mersin'deki yaşam düzeyini en iyi noktaya taşıyabilme gayreti içinde olacaklarını anlatan Güzeloğlu, "Bu çaba ve süreçte sizlerin bu desteği bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Ziyaretiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.

VALİ GÜZELOĞLU'NDAN 'GÜÇBİRLİĞİ' VURGUSU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 13:36:02
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 17:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?