5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Vatandaşlardan kapkaççıya suçüstü

Mersin'de, bir radyoda muhabir olarak görev yapan bayanın boynundaki altın kolyesini çalarak kaçmaya çalışan şüpheli, vatandaşlar tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Zeytinlibahçe Caddesi Metropol İş Merkezi önünde meydana geldi. Mersin'de yerel yayın yapan Radyo Metropol'ün programcısı ve muhabiri Kıymet Gökçe, iş çıkışı alışveriş için geldiği bir mağazanın önünde kapkaççının saldırısına uğradı.

Kıymet Gökçe'nin boynundaki altın zinciri koparan kapkaççı, Mahmudiye Mahallesi'nde ara sokaklara doğru kaçmaya başladı. Gökçe'nin yardım çığlıkları üzerine kapkaççının peşinden koşan vatandaşlar, şüpheliyi Akel Camii önünde yakaladı. Çaldığı altın kolye ile birlikte yakalanan D.Ş. (24), olay yerine gelen polis ekiplerince Soğuksu Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polis Merkezi'nde kolyesini çaldığı Kıymet Gökçe'den af dileyen ve ilaç kullandığı için ne yaptığını bilmediğini söyleyen D.Ş.'nin, üniversite son sınıf öğrencisi olduğu ileri sürüldü. Daha önce sabıkası olmadığı anlaşılan şüphelinin, psikolojik rahatsızlığı bulunduğu, bu yüzden ilaç kullandığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 16:10:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?