9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Vekillere coşkulu karşılama

Mersin'in Erdemli ilçesine gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Milletvekili ve Devlet Balkanı Kürşad Tüzmen, Zafer Üskül ile Ömer İnan vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.
Halka hitaben bir konuşma yapan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, meydanlarda söyledikleri sözleri teker teker gerçekleştireceklerini belirterek, "Bundan böyle boşa geçirecek 1 saniyemiz bile yok. Hizmet için ele çalışıp, daha da büyük, dev adımlar atacağız" dedi.


Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Tüzmen, "Seçimlerden sonra gördük ki meydanlarda verdiğimiz mesajları halkımız çok iyi anlamış. Hepiniz bu güne kadar bizlere umut ve güç verdiniz. Sizler bizlere destek oldunuz. Biz de gece gündüz çalışarak sizlere en iyi hizmetleri sunacağız. Bize karşı yapılan olumsuz tavırları da bir kenara bırakıp ele ele çalışacağız" diye konuştu.


Mersin Milletvekili Zafer Üskül de konuşmasında demokrasinin işleyişinde, halkın dışardan müdahalelere karşı çıktığını söyledi. Sivil anayasa için çalışmalar yapılacağını ifade eden Üskül, "Kimsenin demokratik yaşamına müdahale etmeyecek sivil anayasayı istiyoruz. Halk Cumhurbaşkanı'nın meclis içinden seçilmesini istiyor" dedi.


Ülkenin daha güzel günleri için çok çalışacaklarının altını çizen Üskül, "Bizi hizmet etmek için seçtiniz. Güzel yarınlar için 5 yıl daha devam dediniz. O zaman bize durmak yok. Yola devam" ifadelerini kullandı.
Hep birlikte halkı selamlayan milletvekilleri daha sonra halkın içine karışarak vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekilleri daha sonra teşekkür konuşması için Silifke'ye hareket etti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2007 Perşembe 01:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?