9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Vergi dairesi memuru kayboldu

MERSİN'in Anamur İlçesi'nde Vergi Dairesi İcra ve Satış Servisi'nde görevli 42 yaşındaki İrfan Tan'dan geçen pazartesi sabahından beri haber alınamıyor.

Geçen pazartesi günü Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde 10 yıldır çalışan evli ve 2 çocuk babası memur İrfan Tan, aynı kurumda çalışan memur eşi Neriman Tan'dan, “Dinlenmek için eve gidiyorum. Akşam görüşürüz” diyerek ayrıldı. Mesai bitiminde eve gittiğinde eşini bulamayan Neriman Tan, onun gelmesini bekledi.

Geç saatlere rağmen eşi eve gelmeyince merak eden, cep telefonuna da yanıt alamayan Neriman Tan, sabah işe gidip eşini sorduğunda kalan 12 günlük yıllık iznini kullanmak üzere izne ayrıldığını öğrendi. Vergi Dairesi Müdürü Nakıp Karakuş ile birlikte eşinin Elazığ'daki ailesini de arayıp, buradan da olumsuz cevap alan Neriman Tan, bunun üzerine polis ve jandarmaya başvurdu.

Çalışma arkadaşlarının da araştırdığı İrfan Tan'ın en son Anamur Otogarı'nda görüldüğü, bilet almadan bir otobüse bindiği öğrenildi, ancak, nereye gittiği belirlenemedi. Silifke'de kredi kartı hesabından 50 YTL çektiği ortaya çıkan Tan'ın yaşamından endişe ettiğini bildiren eşi Neriman Tan, “Herhangi bir sorunumuz yoktu. Mütevazı bir yaşam sürdürüyorduk. Eşim çevresinde sevilen sayılan bir insandır. Herhangi bir kötü alışkanlığı da yoktur. Gidebileceği bütün her yeri aradık. İzine rastlayamadık. İcra servisinde olması nedeni ile kaçırılmış olabileceğinden, başına kötü bir şey gelmiş olmasından korkuyorum” dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 13:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?