5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Veteranlar masa tenisinde yarıştı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Mersin'de organize edilen 'Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası' sona erdi. Turnuvada, '40-50 Yaş Grubu'nda Ebubekir Sarıkaya, '50-60 Yaş Grubu'nda da Kasım Karayağmurlu birinci olurken, 65 ve 70 yaş üstünde de Ahmet Özer mutlu sona ulaştı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi tarafından da desteklenen organizasyon, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen toplam 30 sporcunun katılımıyla Seyfi Alanya Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 2 gün süren ve birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuva bugün sona erdi. Organizasyonda dereceye girenlere ödülleri ise düzenlenen törenle takdim edildi. Etkinliğe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Masa Tenisi Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Özer ile çok sayıda sporcu katıldı.

Burada konuşan Hamit Tuna, masa tenisini kent insanına sevdirebilme çabasında olduklarına dikkat çekerek, bu tür turnuvalarla da hedeflerine ulaşmaya çalıştıklarını anlattı. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarının altını çizen Tuna, bu noktada verdikleri desteğin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini anlattı. Tuna, Mersin'de masa tenisine olan ilginin de önümüzdeki süreçte artacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından 'Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Buna göre 45-50 Yaş Grubu'nda Ebubekir Sarıkaya birinci, Turan Sezer ikinci ve Satılmış Adatay da üçüncülük elde ederken, 50-60 Yaş Grubu'nda birinciliği Kasım Karayağmurlu, ikinciliği Muhsin Seçer, üçüncülüğü de Müfit Üstüner elde etti. Turnuvanın bir diğer kategorisi olan 65 ve 70 yaş üstünde de Ahmet Özer mutlu sona ulaşmasını bildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 09:58:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?