3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Veteranlar Spor Derneği bir yaşında

Mersin'in Tarsus ilçesinde Veteranlar Spor Derneği üyeleri, derneğin 1. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı.

Borsa Restaurant'ta düzenlenen geceye; Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selfet Giray, Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Aksoy, Tarsus Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Hasanköse, MHP İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Cumali Yağcı, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ile dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Salih Erdoğan, gecede yaptığı konuşmada, emekli sporcular olarak kurdukları dernek ile kentte önemli bir boşluğu doldurduklarını ifade ederek, "Kurmuş olduğumuz bu derneğin amacı, amatör sporu geliştirmek ve sevdirmek olup, spora profesyonel ve amatörce hizmet etmiş, emeği geçmiş belirli bir yaş grubu üzeri spor adamlarını bir çatı atltında toplamak, sosyal ve sportif aktiviteler geliştirip sevdirmektir" dedi.

Konuşmaların ardından açık artırma ile satışa sunulan futbol topu 2 bin YTL'ye Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş tarafından satın alındı. Ertaş, topu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selfet Giray'a hediye etti.
Dernek üyeleri, Tarsuslu sanatçılar Ahmet Mercan ve İpek'in söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 13:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?