4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Voleybolda gençlik projesi başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Mithat Barım, Mersin'de hayata geçirdikleri, 'Voleybol Gençlik Projesi' ile yüzlerce çocuğa voleybolu sevdirmeye çalışacaklarını söyledi. 

Amaçlarının sadece spor yaptırmak olmadığını belirten Barım, "Amacımız, çocuklarımızı sokaktan alıp, spora kazandırmak ve sosyal kültürel sportif aktivitelerde bulunmalarını sağlamaktır" dedi. 'Voleybol Gençlik Projesi' için Mersin Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile biraraya geldiklerini belirten Barım, "Valilik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bize destek vermelerini sağladık. Özellikle Vali Yardımcımız Ahmet Zahteroğlu'nun büyük desteğini gördük. Valilik, bize 2 tane servis aracı sağladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de gençlerin eğitimi görevini üstlenen 4 tane antrenörümüzün ücretini ödeyerek bize katkı sundu" diye konuştu. 

Mersin'de 244 bin ilköğretim okulu öğrencisi olduğunu da kaydeden Mithat Barım, "244 bin öğrenciden sadece 3 bin öğrenci antrenmanlara gelmektedir. Amacımız, milli takıma sporcular kazandırmak. Federasyonumuz, Adana ve Mersin'i pilot il seçti. Burada yıldız milli takımının alt yapısı için çalışmalar yapıyoruz. Bunun için 4 antrenörle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 20:36:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?