4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yaralı 2 saat ambulans bekledi

AMBULANSLAR ŞEHİR DIŞINA ÇIKTI, YARALI 2 SAAT KOMŞU İLÇEDEN AMBULANS BEKLEDİ

Mersin'in Mut ilçesinde bir motosikletin çarptığı yaralı, 2 ambulansın da kent dışına hasta götürmesi sebebiyle özel bir araçla hastaneye götürülmek zorunda kaldı.

Durumu ağır olan yaralı, hastanedeki müdahalesinin ardından 2 saat sonra Silifke ilçesinden gelen ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne, oradan da Adana'ya sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, kaza Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. H.T.D.'nin (15) kullandığı 33 UH 936 plakalı motosiklet karşıdan karşıya geçmekte olan Mustafa Bağcı'ya (59) çarptı. Acılar içinde yerde hareketsiz yatan yaralı için 112 Acil Servis'e haber verildi. Ancak kentteki 2 ambulans da şehir dışına hasta götürdüğünden dolayı olay yerine ambulans gönderilemedi. Olay yerine tesadüfen gelen hastane doktorunun ilk müdahalesi ve polis ekiplerinin de çabasıyla yoldan geçen bir araçla doktor

gözetiminde yaralı alınarak Mut Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Durumu ağır olan yaralıya Mut Devlet Hastanesi'nde ilk müdahale yapıldıktan sonra en yakın Silifke Devlet Hastanesi'nden ambulans istendi. Kazada, kafasından darbe alan Mustafa Bağcı, 2 saat sonra gelen ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne götürüldü, oradan da Adana'ya sevk edildi.

Motosiklet sürücüsü H.T.D. ile yanında bulunan İ.E. ve S.Ö.'nün kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı, soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

AMBULANSLAR ŞEHİR DIŞINA ÇIKTI, YARALI 2 SAAT KOMŞU İLÇEDEN AMBULANS BEKLEDİ
AMBULANSLAR ŞEHİR DIŞINA ÇIKTI, YARALI 2 SAAT KOMŞU İLÇEDEN AMBULANS BEKLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 12:41:00
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 16:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?