2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Yaralı taşırken hastanelik oldular

Yaralı taşıyan 112 Acil Servis Ambulansı ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında ambulans doktoru ve hemşiresinin de bulunduğu 13 kişi yaralandı. Ambulansın taşıdığı 3 yaşındaki küçük kız çocuğu, ikinci kazadan da yaralı olarak kurtuldu.
Alınan bilgiye göre, kaza, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Yumuktepe Kavşağı’nda meydana geldi. Mezitli’de bir trafik kazası sonucu yaralanan 3 yaşındaki Berivan Aykut adlı çocuğu Mersin Devlet Hastanesi’ne götüren Ömer Gül (41) yönetimindeki 33 HF 078 plakalı ambulans, Yumuktepe Kavşağı’nda Şahin Biricik (24) idaresindeki 33 M 0997 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada, ambulans doktoru Gökhan Ateşoğlu (37) ve hemşire Emel Yücel (30) ile birlikte 13 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan, ilk kazada yaralanarak ambulansla hastaneye getirilen 3 yaşındaki Berivan Aykut ile ambulans şoförünün durumunun ağır olduğu bildirilirken, diğer yaralıların da tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
Bu arada, ikinci kazadan da yaralı olarak kurtulan Berivan Aykut’un ailesi, Devlet Hastanesi’nde yaşanan kargaşaya tepki göstererek çocuklarını özel hastaneye götürmek istedi. Aile daha sonra çocuklarını Mersin Devlet Hastanesi’ne yatırdı.
Kazayla ilgili soruşturma sürerken, kazanın minibüs şoförünün kırmızı ışıkta geçmesi sonucu meydana geldiği ileri sürüldü.
mersin
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2004 Cumartesi 16:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?