5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Yardım ederken canından oldu

Mersin'in Erdemli ilçesinde, çocuğuyla karşıdan karşıya geçmeye çalışan anneye yardım etmek isteyen bir kadın, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada ölen kadının yardım etmek istediği çocuk ise hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Tömük Beldesi'nde, D-400 karayolunda çocuğu ve elindeki torbalarla karşıdan karşıya geçmeye çalışan ve ismi öğrenilemeyen bir kadına yardım etmek için orta refüje gelen Gülşah Büyükceviz, kadının çocuğunun elinden tutarak karşı tarafa geçmeye çalıştı. Orta refüjden yola inen Büyükceviz ve yanındaki Mustafa Köse'ye (5) Mersin-Erdemli istikametinde seyreden Halil Fırat (20) yönetimindeki 01 SJ 939 plakalı otomobil çaptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Büyükceviz, kaza yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan çocuk ise hafif yaralandı.  Olay yerine çağırılan ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk tedavi altına alındı. Ölen kadının naaşı, yapılan incelemelerin ardından Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Evli ve 3 çocuk annesi olan Büyükceviz'in yolun karşısında bulunan restoranda çalıştığı öğrenildi  Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 13:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?