4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yasak aşka vahşi infaz!

YASAK AŞK YAŞAYAN KADININ CESEDİ AĞAÇTA ASILI BULUNDU

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Gaziantep'te vahşice öldürülen teyzesinin oğlu ile yasak aşk yaşadığı ileri sürülen kadının cesedi, bir bahçedeki ağaçta boynundan iple asılı halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Tarsus'ta oturan 2 çocuk annesi Özlem Çınar (19), teyzesinin oğlu evli Mahmut Erdem (23) ile Gaziantep'e kaçtı. Burada bir arkadaşının evinde saklanan Mahmut Erdem ve Özlem Çınar, bir süre burada yaşadı. Durumu öğrendikten sonra Tarsus'tan Gaziantep'e gelen Özlem Çınar'ın kocası S.Ç. ve Özlem Çınar'ın erkek kardeşi A.Ç. yasak ilişki yaşadıkları iddia edilen Mahmut Erdem ve Özlem Çınar'ı aramaya başladı. Mahmut Erdem, bulunarak iddiaya göre kent dışında bir yerde bıçaklandı. Mahmut

Erdem'i 15 yerinden bıçakladığı tespit edilen A.Ç. olay yerinden kaçtı. Daha sonra Gaziantep polis tarafından yakalanan A.Ç. yasak ilişki yaşayan teyzesinin oğlu Mahmut Erdem'i öldürdüğünü itiraf etmiş, Özlem Çınar ise olaydan sonra kaybolmuştu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bugün sabah saatlerinde tarlaya çalışmaya giden vatandaşlar, Şahin Mahallesi ile Yeşil Mahalle arasına bulunan Yenidünya bahçesinde bir ağaca asılı kadın cesedine rastlayarak polise ihbarda bulundular. Olay yerine gelen polisler yaptıkları incelemede ağaca aslı kadının üzerinde kimlik bulamadı. Ancak önceki gün Gaziantep'te işlenilen cinayetin bu olayla bağlantılı olabileceği ihtimali üzerine Özlem Çınar'ın bir akrabasını Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne getirerek cesedi

teşhis ettiren polisler, ağaca asılı olarak bulunan kadın cesedinin, teyzesinin oğlu 23 yaşındaki Mahmut Erdem ile kaçarak Gaziantep'te yaşamaya başlayan evli 2 çocuk annesi 19 yaşındaki Özlem Çınar'a ait olduğunu tespit etti.

Ölüm olayının bir intihar mı yoksa cinayet mi olduğu cinayet büro ekiplerince araştırılıyor.

Özlem Çınar'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

YASAK AŞK YAŞAYAN KADININ CESEDİ AĞAÇTA ASILI BULUNDU
YASAK AŞK YAŞAYAN KADININ CESEDİ AĞAÇTA ASILI BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 13:35:03
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 14:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?