4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yaşama sıkı sıkıya tutundu

YAŞAMA SIKI SIKIYA TUTUNDU

Geçirdiği trafik kazasında nişanlısını kaybeden Mersin İdman Yurdu futbolcusu Mustafa Aydın, 41 gün süren yaşam savaşından galip ayrıldı. Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkartılan ve bilinci de açılan Aydın'ın, kendisine yöneltilen sorulara da gözleriyle tepki verdiği bildirildi.

Bank Asya 1. Ligi'nin 5. haftasında İzmir deplasmanında Karşıyaka ile oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan mücadelenin ardından, İstanbul'dan maç için gelen manken olan nişanlısı Müge Bayrak (21) ile birlikte Kordon'da bir süre gezen Aydın, dönüş yolunda kaza yaptı. 27 Eylül'de İzmir İstihkam Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı önünde meydana gelen kazada 21 yaşındaki Mustafa Aydın ağır yaralanırken, otomobilde bulunan nişanlısı Müge Albayrak ise hayatını kaybetti. Kaza sonrasında kaldırıldığı Dokuz Eylül

Üniversitesi Hastanesi'nde 'Yoğun Bakım Ünitesi'nde tutulan Aydın, yaklaşık bir aylık bir tedavi sürecinin ardından sağlık durumu iyiye gitmeye başladı.

Bilinçli olmasa da gözlerini açıp, elleri ve ayaklarıyla tepkiler veren Aydın, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener'in girişimleri sonucunda Sağlık Bakanlığı'na ait tam teşekküllü bir ambulans helikopterle İstanbul Madical Park Bahçelievler Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisine burada devam edilen Aydın, yaklaşık 41 gün süren yaşam savaşından galip ayrıldı. Sağlık durumu her geçen gün iyiye giden Aydın, Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkartılırken, hayati tehlikeyi de tamamen atlattığı

bildirildi. Kendisine yöneltilen sorulara gözleriyle tepki veren Mustafa Aydın'ın, bilincinin açıldığı ifade edilirken, el ve ayaklarını oynatıp oynatamayacağının belirlenmesi için de fizik tedavisi göreceği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 17:16:05
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 18:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?