4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yaşlı çiftçiyi şaşırtan ceza!

İSTANBUL'A GİTMEDİ AMA BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE CEZA YEDİ

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçimini çiftçilikle sağlayan 70 yaşındaki Ziya Topçu, İstanbul'a gitmeden, Boğaz Köprüsü gişelerden ücret ödemeden geçiş yaptığı gerekçesi ile yazılan cezanın şokunu yaşadı.

Askerlik yıllarlında İstanbul'a bir defa gittiğini belirten Topçu, "1965 yılında İstanbul'a gitmiştim. Fakat o yıllarda bana ceza yazılan boğaz köprüsü daha yapılmamıştı. Ceza yazılan 33 V 3425 numaralı plaka bana ait. Ama plakayı kullandığım motosikletimle de İstanbul'a gitme imkanım yok. Çocuklarıma da sordum onlarda gitmediklerini söyledi. Gidecek olsam da motosikletim arıza açarak yolda kalır. Toplam 16.50 TL'lik otoyol ve boğaz köprüsünden ücret ödemeden geçme cezası elime geçtiğin de olayın şaşkınlığını yaşadım" dedi.

Ceza bildirimi üzerindeki iletişim numaralarından TCK 17. Bölge Müdürlüğü ile iletişime geçtiğini söyleyen Topçu, "Onlarda bana bu konuda yardımcı olacaklarını ve durumun düzeltilebilmesi için benim yapmam gerekenleri bana anlattılar. Umarım kısa sürede bu olay sonuçlanır. Gerekirse yazılan bu cezayı da öderim" dedi.

İSTANBUL'A GİTMEDİ AMA BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE CEZA YEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 12:21:02
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 13:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?