4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yaşlı kadın kendini ağaca astı

YAŞLI KADIN KENDİNİ AĞACA ASARAK İNTİHAR ETTİ

Mersin'de 70 yaşındaki bir kadın, kendini ağaca asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi, Civanyaylağı Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk annesi Nafiye Yaldızoğlu'nun (70) sabah saatlerinden bu yana kayıp olduğunu fark eden yakınları, yaşlı kadını aramaya başladı. Saatler süren aramalar sonunda Yaldızoğlu'nun cesedi, evlerinin önündeki kendilerine ait portakal bahçesindeki bir ağaçta asılı olarak bulundu. Yaşıyor olma ihtimaline karşı ipi bıçakla keserek cesedi bulunduğu yerden indiren yakınları, ambulansa haber verdi. Sağlık görevlileri,

yaptıkları kontrollerde Nafiye Yaldızoğlu'nun öldüğünü tespit etti.

Haberi alan Yaldızoğlu'nun kocası Mehmet Yaldızoğlu ile kızı Fatma Yiğitoğlu, cesedin başında gözyaşlarına boğuldu. Kadının yakınları, Nafiye Yaldızoğlu'nun uzun süredir mide ağrısı çektiğini ve bu yüzden tedavi gördüğünü söylediler. Eşinin cesedi ayrılmayan Mehmet Yaldızoğlu, "Sürekli 'bu acıya can dayanmaz' diye dert yanıyordu. Böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi" dedi.

Yaşlı kadının cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞLI KADIN KENDİNİ AĞACA ASARAK İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2010 Pazar 15:25:00
Güncelleme :10 Ekim 2010 Pazar 15:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?