4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yat turunda kalbi tekledi!

RADYOCU YAT TURUNDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Mersin'in Silifke ilçesinde hafta sonu tatilini değerlendirmek için günübirlik yat turuna katılan radyocu Raşit Doğan kalp krizi geçirdi. Ameliyata alınarak stent takılan radyocunun sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay; Silifke ilçesine bağlı Ovacık Köyü yakınlarında buluna Tisan Koyu'nda meydana geldi.

Mersin'de yerel bazda yayın hayatını sürdüren Radyo Metropol Haber Merkezi'nde görev yapan ve hazırladığı programlarla da dikkat çeken Raşit Doğan (36), hafta sonu tatilini değerlendirmek için günü birlik yat turuna katıldı.

Tekneyle birlikte gezintiye çıkan ve ara ara denize girerek serinlemeye çalışan Doğan, kendisiyle aynı teknede yer alan ve Tisan'da denizde yüzerken akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirenlere yardım ederek, onların yeniden tekneye çıkmasını sağladı.

Doğan, daha sonra denizden çıkarak teknede bulunan ve aynı zamanda da çalıştığı radyonun genel müdürü olan Necmi Aydın'ın yanına oturdu. Bir süre sonra nefes almakta zorlandığını söyleyen Doğan, aniden yere yığıldı. Bilinci yerinde olmasına karşın nefes almakta güçlük çeken Raşit Doğan, olay yerine çağrılan sahil güvenlik ekiplerince önce Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Doğan'a burada yapılan tıbbi müdahalenin ardından karayoluyla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınarak stent takılan Doğan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve müdahalede geç kalındığı için bir süre daha Kardiyoloji Yoğun Bakım Ünitesi'nde gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 12:29:02
Güncelleme :19 Temmuz 2010 Pazartesi 19:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?