2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Yaz spor okulu törenle açıldı

Erdemli Belediyespor'un bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği ücretsiz yaz spor okulu törenle açıldı.

Erdemli Belediyesi Futbol Sahası'nda düzenlenen törende konuşan Kaymakam İsmail Demirhan, gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklardan alıkonulması amacıyla gerçekleştirilen her türlü sportif faaliyeti desteklediklerini söyledi.

Gençlerin bilgili, kültürlü ve sportif açıdan da donanımlı yetiştirilmesi herkesin arzusu ve görevi olduğunu belirten Demirhan, "Büyük Atatürk'ün dediği gibi gençlerimizi zeki, çevik, ahlaklı ve sportmence yetiştirme bilinci içerisinde olmalıyız. Gençlerimizin sportmence yetişmesi için herkes üzerine düşeni sonuna kadar yapmalıdır. Erdemli'nin her konuda olduğu gibi spor yönünden de iyiye, güzele ve kalkınmasını arzu etmekteyiz. Bu amaçla yaz spor okuluna çocuklarını gönderen tüm aileleri kutluyor yaz spor okulunun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül de yaptığı konuşmada, okulların kapanmasıyla bir çok çocuğun sokaklarda başı boş gezmesine razı olmadıklarını bu nedenle de Belediyespor Kulübü bünyesinde yaz spor okulları açtıklarını bunda da başarılı olduklarını belirtti.

Morgül, her yıl ilçeye gelen tatilcilerin çocukları ile birlikte 13 branşta yaklaşık 500'ün üzerinde çocuğun spor okuluna gelerek spor yaptığını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 16:07:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?