4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yazar Türkeli, okurlarıyla buluştu

YAZAR TÜRKELİ, OKURLARIYLA BULUŞTU

Yazar Güngör Türkeli, 'Kuşatılan Ülke Türkiye' adlı kitabının imza günü kapsamında Mersin'de okurlarıyla biraraya geldi. Türkeli, kitabıyla ilgili olarak yöneltilen soruları da yanıtladı.

Mezitli Belediyesi Sanatevi'nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Türkeli, kaleme almış olduğu 'Kuşatılan Ülke Türkiye' adlı kitabıyla ilgili olarak okuyucularına bilgi verdi, düzenlenen söyleşide merak edilenleri anlattı. Gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Abidin Güneyli, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Mersin Şube Başkanı Serdar Erkan, Temiz Toplum Derneği Başkanı Mustafa Müderrisoğlu ve

çok sayıda davetli katıldı.

Nefise Canaran'ın sunuculuğunu üstlenmiş olduğu söyleşide konuşan Güngör Türkeli, dünyaya egemen olabilmek için Avrasya ile Afrika'ya, bu bölgelere egemen olunabilmesi için de Balkanlar'a hakim olunması gerektiğine dikkat çekerek Türkiye'nin tam da bu noktada oldukça önemli bir konumda olduğunun altını çizdi. Türkeli, bugün Türkiye'deki mevcut siyasi ve askeri yapıyla ilgili olarak değerlendirmelerde de bulunarak, kendisine yöneltilen sorulara da yanıt vermeye çalıştı.

YAZAR TÜRKELİ, OKURLARIYLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 12:39:04
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 14:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?