2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

'Yelken Yarışları' sona erdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, 'Uluslararası Mersin Festivali' kapsamında organize edilen 'Yelken Yarışları' sona erdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Yelken Kulübü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren sporculara, düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

3 kategoride gerçekleşen yelken yarışlarında optimist genel kategorisinde; Mert Çöl, Yusuf Öztep, İzel Aşkeroğlu, Mehmet Öztep ve Nazlıcan Doğru derece elde ederken, radial kategorisinde; Hakan Süzülmüş, Abdo Cöçen ve Gökhan Caner, laser 4.7 kategorisinde ise; Çağdaş Yılmaz, Mert Yalçın Zenginer ve Emir Ergüvercin mutlu sona ulaştı.

Törende konuşan Mersin Yelken Kulübü Başkanı Utku Ener, her yıl 'Uluslararası Mersin Festivali' bünyesinde gerçekleştirdikleri yelken yarışlarında oldukça önemli olduğu ve yelken sporlarının gelişimine katkı sunduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan derece giren sporcuların madalya ve kupalarını takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 11:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?